21 januari 2011

2 jaar!!!

Alweer twee jaar is het geleden dat ik hier mijn eerste berichtje schreef. Het ging over de tekst op een merklap. Daarna kwamen onder andere de biscornu met 15 vakjes, een naaldenrolletje, hamelen, het speldenblokje en nu de nieuwe SAL voor het borduursetje met doos. Vooral het blokje was een groot succes en ik kom ze nog steeds tegen op website's en blogs. Geweldig hoe jullie de afgelopen jaar gereageerd hebben. Helaas heb ik niet de tijd om met iedereen te schrijven maar al jullie reacties worden door mij gelezen en erg gewaardeerd.

In deze twee jaar waren er 51.818 unieke bezoekers. Ik hoop dat jullie ook de komende tijd mijn blog blijven volgen.

Zoals ik gister al schreef heb ik het ergens heel druk mee...en ik zou vandaag vertellen waarmee. Ik heb sinds kort mijn eigen boekbinderij en na het afronden van de gevorderden cursus heb ik nu besloten om daar serieus mee bezig te gaan.
Maar om het een beetje goed aan te pakken zijn er natuurlijk voorbeelden nodig van dingen die ik maak, er moest een logo gemaakt worden, visitekaartjes en dat soort dingen. Natuurlijk moet de binderij ook een eigen blog krijgen. En omdat ik alles zelf doe ben ik even heel druk maar het wordt erg leuk.
Als alles klaar is dan zal ik dat hier natuurlijk laten zien.

En dan de traktatie. Omdat het de verjaardag van mijn blog is en het speldenblokje het grootste succes was trakteer ik op een patroon voor een ander blokje.Hoe je hem in elkaar zet zie je hier

6 reacties:

R. zei

Allereerst gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je blog! Wat een leuk patroon voor een blokje, ik ga weer snel aan de gang.
Renée

Riet zei

He Anita ik zag via een ander blog dat je alweer een tijdje "in de lucht" bent. Leuk hoor, ik kom weer geregeld langs!!!
Groetjes Riet

dani263 zei

Gefeliciteerd met je blog! En bedankt voor het blokje. Als ik tijd heb (steeds een groot probleem!) ga ik dat eens proberen maken!
groetjes uit België!
Danielle

Aty zei

leuk hoor het patroon voor een blok heb het opgeslagen nu nog 2 borduurwerken afmaken en dan kan ik echt met wat nieuws beginnen heb ik me dit jaar voorgenomen anders wordt het teveel

groetjes,

Anoniem zei

Ik hoop dat je veel plezier hebt van mijn erfdeel.......

StitchinKat zei

Thank you so much for the great small patterns! I stitched one of these into a tiny biscornu to put on a necklace, and posted it's picture on my blog. Congrats on the anniversary...your blog is wonderful!